Startup Moldova Summit 2024: Catalizatorul transformării digitale și inovației antreprenoriale

Startup Moldova Summit 2024 își propune să fie un eveniment de conexiune între antreprenori, lideri în inovație și experți tehnologici, promovând schimbul de cunoștințe și colaborarea transfrontalieră. Acesta va aduce împreună peste 20 de investitori și specialiști internaționali în tehnologie și antreprenoriat, printre care Nick Himowicz, expert în modelarea de afaceri și inovație la Strategyzer, Olga Melniciuc, care are o experiență remarcabilă în ecosistemul de startup-uri și capital de risc, Daniel Ray din cadrul Muse Group, și mulți alții.

În cadrul Summitului, vor avea loc mai multe paneluri de discuții, unde vor fi abordate teme precum inteligența artificială, blockchain, dezvoltarea sustenabilă și transformarea digitală, oferind perspective avansate și studii de caz aplicate. Participanții vor avea acces la Investors Lounge, unde vor putea discuta cu experți pe teme de business model canvas, prototipare rapidă și strategii de scaling.

Evenimentul va oferi investitorilor cu capital de risc oportunitatea de a-și prezenta propunerile unice de valoare în fața fondatorilor de startup-uri, inversând modelul tradițional de pitching. De asemenea, vor fi prezentate cele mai promițătoare startup-uri din Moldova.

De ce să participi la Startup Moldova Summit 2024?

Este oportunitatea unică de a afla despre ultimele tendințe tehnologice, de a întâlni speakeri internaționali și de a stabili parteneriate strategice. Summitul este conceput pentru a stimula schimbul de idei inovatoare, consolidarea ecosistemului antreprenorial și accelerarea dezvoltării tehnologice.

Pentru detalii suplimentare și înregistrare, accesați platforma oficială Startup Moldova Summit 2024 – Startup Moldova Summit 2024 – Startup Moldova

Evenimentul este organizat de Fundaţia Startup Moldova, sub egida Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării al Republicii Moldova, Partener General – Fundația Startup Moldova: Orange Systems, cu suportul Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie şi Moldova Innovation Technology Park, la fel, EBRD Advice for Small Businesses in Moldova și Dezvoltare prin suportul Ministerul Afacerilor Externe și al Cooperării Internaționale al Italiei și Inițiativa Central Europeană, Uniunea Europeană prin proiectul Inotek şi Helvetas prin OPTIM Project, fondat de Guvernul Elveţiei. Partener Media General: Diez.

Comments (0)
Add Comment