Târguri de primăvară cu produse locale în sectoarele Capitalei

În sectoarele Capitalei, în acest weekend, vor fi deschise mai multe târguri de primăvară cu produse și mărfuri locale. Iarmaroacele vor fi organizate în zilele de 6 și 7 aprilie cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole de sezon.

În sectorul Botanica, târgul va fi deschis în Parcul „Valea Trandafirilor”, pe aleea centrală, organizat în colaborare cu Asociația „Perspectiva”.

În sectorul Buiucani, oamenii vor putea veni pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, la târgul „EcoLocal”, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali, dar și în preajma Cinematografului „Patria Loteanu”, la Târgul „Yard Sale”, organizat în colaborare cu SRL „Boldescu & Co”.

În sectorul Centru, târgul va avea loc în scuarul Centrului Unic, organizat în colaborare cu Asociația „Eurocivis”, iar în sectorul Râșcani, pe str. Miron Costin 13/1, iarmarocul va fi organizat în colaborare cu Asociația „Perspectiva”.

De asemenea, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” – pe aleea adiacentă str. Al. Pușkin, în perioada 6-7 aprilie, pentru doritori va fi deschis Târgul de Primăvară cu articole meșteșugărești și de artizanat, organizat împreună cu Asociația „Uniunea Meșterilor Populari din Moldova”.

Primăria Municipiului Chișinău încurajează cetățenii să viziteze târgurile, menite să asigure consolidarea relațiilor dintre producătorii autohtoni și consumatori.

Comments (0)
Add Comment