Tinerii, invitați să participe la Școala de Vară „Chișinău pentru Capitala Europeană a Tineretului 2027”

Ion Ceban anunță cu bucurie că municipalitatea a dat startul Școlii de Vară „Chișinău pentru Capitala Europeană a Tineretului 2027”.

„Acest proiect, care se desfășoară în perioada 11-14 iulie, este destinat tinerilor din Chișinău, oferindu-le acestora o platformă de discuții și socializare, precum și șansa de a descoperi oportunități de dezvoltare și implicare civică”, scrie Primarul General.

Prima zi a Școlii de Vară a fost dedicată cunoașterii și conectării. Tinerii au participat la activități de team building, care le-au permis să se cunoască reciproc, să își împărtășească interesele și să formeze noi prietenii.

În continuare, potrivit programului, tinerii vor participa la o varietate de activități captivante, menite să le stimuleze creativitatea, să le dezvolte abilitățile și să le extindă orizonturile, prin ateliere de lucru, workshop-uri sau sesiuni și prezentări de proiecte.

„Școala de Vară „Chișinău pentru Capitala Europeană a Tineretului 2027 reprezintă o oportunitate unică prin care tinerii din Capitală se pot conecta, învăța lucruri noi și implica activ în comunitatea noastră”, mai spune Ion Ceban.

Vă așteptăm cu entuziasm la acest eveniment deosebit!

Comments (0)
Add Comment