Tinerii se pot informa din prima sursă datorită site-ului e-tineret.md, lansat azi de Primăria Chișinău

Primăria Capitalei a lansat azi site-ul e-tineret.md. Datorită noii pagini, tinerii au posibilitatea să se informeze sigur și din prima sursă despre ce oportunități pot avea la centrele de tineret din Chișinău și nu doar.

„Site-ul conține informații utile despre ultimele știri din domeniul tineretului, evenimentele care vor fi organizate în capitală, cum pot deveni voluntari, informații despre cele 5 Centre de Tineret, deschise în fiecare sector al orașului, activități de dezvoltare personală și animarea timpului liber etc. Scopul lansării site-ului e-tineret.md este de a fortifica domeniul de tineret, care este în continuă dezvoltare în municipiul Chișinău. Primăria capitalei își dorește ca pagina web, să devină un instrument de coeziune digitală între tineri și societate”, a scris primarul Capitalei, Ion Ceban, în contextul lansării site-ului.

Informația de pe site va fi în permanență actualizare, iar platforma urmează să fie tradusă și în limbile rusă și engleză. Amintim că, acum un an, a fost lansată aplicația mobilă e-tineret, care a avut un succes foarte mare printre utilizatori, preponderent tineri.

Comments (0)
Add Comment