Trupa legendară de hard rock AC/DC revene pe scenele europene în 2024

Trupa legendară de hard rock AC/DC revene pe scenele europene în 2024, după o absență de opt ani. Sub numele de „Power Up”, turneul va debuta pe 17 mai în Germania și se va încheia pe 17 august în Irlanda. În timpul acestui turneu, trupa va trece prin mai multe țări europene, inclusiv Franța, Italia, Spania și altele.

Turneul este parte a celebrării a 50 de ani de existență a formației, care a debutat în 1973 la Chequers Nightclub din Sydney, Australia. Evenimentul este așteptat cu mare entuziasm de către fanii trupei din întreaga lume.

Brian Johnson va reveni în rolul de vocalist al trupei, cu toate că în 2016 fusese înlocuit temporar de Axl Rose din cauza unor probleme de auz. În prezent, Johnson utilizează echipamente auditive de ultimă generație, iar alături de el se va afla chitaristul Angus Young, care, la 68 de ani, poartă încă uniforma sa de școlar retro.

Albumul lor din 2020, intitulat “Power Up”, a inspirat numele acestui turneu și a ajuns pe primul loc în topurile din aproximativ 20 de țări la momentul lansării. Cu peste 200 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, AC/DC rămâne una dintre cele mai iubite și influente trupe din istoria muzicii rock.

Biletele pentru acest turneu european au fost puse deja în vânzare începând cu data de 16 februarie, iar fanii se așteaptă cu nerăbdare să îi vadă pe acești titani ai rockului în acțiune.

Comments (0)
Add Comment