Vasile Tarlev critică influențele externe: Țara are nevoie de dezvoltare, nu de vorbe goale și interese străine

Candidatul la alegerile prezidențiale, Vasile Tarlev, a subliniat atașamentul său față de Republica Moldova și valorile creștin-ortodoxe în cadrul emisiunii Moldova LIVE. Tarlev a vorbit despre nevoia de unitate și dezvoltare în țară, criticând influențele externe și lipsa progresului.

„Eu sunt moldovan, Moldova este Patria mea! Eu sunt creștin ortodox, sunt patriot al statului meu și eu vreau să lupt pentru țară, pentru neam, să avem o viață decentă, atât cât ne-a dat Dumnezeu crucea s-o ducem și să trăim pe pământ, și să lăsăm o țară dezvoltată pentru copii, nepoți, strănepoți”, a declarat candidatul.

El a invocat cuvintele domnitorului Ștefan cel Mare pentru a-și exprima viziunea asupra viitorului țării: „Așa cum spunea înaintașul nostru Ștefan cel Mare: ‘Moldova nu este a mea, Moldova nu este a voastră, Moldova este a urmașilor urmașilor noștri!’”

Tarlev a subliniat că oamenii din Moldova nu își doresc geopolitică și interese străine, ci o viață stabilă și prosperă: „Dar ce avem noi? Vorbe, declarații pompoase, multă geopolitică, interese străine… Țara are nevoie de dezvoltare, oamenii vor bunăstare, pace, să trăiască în liniște și cu încredere în viitor. Oamenii vor să trăiască bine în țara lor.”

vasile tarlev
Comments (0)
Add Comment