VIDEO// Autoritățile moldovene confiscă materiale electorale dubioase de la un SRL din Chișinău

Polițiștii Capitalei au efectuat o operațiune de confiscare a unei cantități semnificative de materiale electorale la o firmă SRL din Chișinău, specializată în tipărirea ziarelor și furnizarea de servicii conexe. Confiscarea a avut loc în contextul în care aceste materiale electorale nu erau însoțite de documente legale de proveniență și nu exista un contract legal pentru prestarea serviciilor de tipărire.

În plus, conform informațiilor preliminare, materialele electorale nu aveau indicat numărul de ediții, ceea ce ridică semne de întrebare cu privire la legalitatea acestora. Imaginile difuzate în urma operațiunii de confiscare sugerează că materialele respective aveau însemnările simbolului Partidului Șansă.

În urma confiscării, toate bunurile respective au fost sigilate, iar poliția a demarat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele acestui caz. Se pare că această operațiune a fost parte a unor eforturi sporite pentru a asigura integritatea și legalitatea procesului electoral în Moldova.

Poliția continuă să investigheze cazul și să coopereze strâns cu autoritățile competente pentru a asigura că procesul electoral se desfășoară în conformitate cu legislația în vigoare și standardele de transparență.

Comments (0)
Add Comment