Zalina Marghieva și Marin Robu vor fi prezenți la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”

Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, amintește tuturor iubitorilor de sport, de la mic la mare, că, sâmbătă, 8 iunie, în Parcul „La Izvor”, se va desfășura Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”, eveniment care promite multe surprize inedite, inclusiv posibilitatea de a interacționa cu sportivii profesioniști din Republica Moldova.
 
„Printre aceștia se numără Zalina Marghieva, o forță în aruncarea ciocanului, și Marin Robu, un talent remarcabil în haltere, alți doi sportivi care ne vor reprezenta țara la Jocurilor Olimpice de la Paris”, a scris edilul.
 
Zalina Marghieva combină forța și tehnica pentru a atinge performanțe impresionante în atletism, iar Marin Robu continuă să ridice standardele în haltere, grație performanțelor sale remarcabile, care l-au propulsat în elita halterofililor europeni. 

„Pe lângă întâlnirile cu acești sportivi de excepție, veți putea participa la diverse activități și demonstrații sportive, care vor celebra pasiunea pentru sport și performanță. Nu ratați această ocazie unică”, a adăugat Ion Ceban.
 
În cadrul evenimentului „Chișinăul Sportiv 2024”, după cum a anunțat anterior și Primarul General, vor mai fi prezenți Anastasia Nichita, Irina Rîngaci, Mariana Draguțan, Victor Ciobanu, Valentin Petic, Serghei Tarnovschi, Daniela Cociu, Maria Orărașu, Dan Olaru, Anna Dulce, Vladislav Ursu și Alisa Glinka sunt alte 12 nume importante din lotul țării noastre calificat la Olimpiada din această vară.

Comments (0)
Add Comment