Arina Spătaru acuză CUB de atacuri politice după dezvăluirea finanțării ilegale a partidelor

0

Președinta formațiunii ALDE, Arina Spătaru, a organizat astăzi o conferință de presă în care a adus mai multe acuzații lui Igor Munteanu, liderul „Coaliția pentru Unitate și Bunăstare” (CUB).

Arina Spătaru a afirmat că ALDE a fost ținta unor atacuri politice după ce a demascat finanțarea ilegală a partidelor politice de către Ilan Șor și grupul său. Ea susține că politicienii implicați în această rețea de finanțare ilegală sunt acum înspăimântați de datele aflate în anchetă și că încearcă să oprească investigația.

Arina Spătaru a subliniat că așteptau reacții vehemente din partea partidelor lui Șor, dar a fost surprinsă că politicieni pro-europeni, cum ar fi Igor Munteanu și alții din conducerea CUB, au atacat investigația

„Pentru domnul Munteanu și alții ca el, este mai credibil infractorul Șor decât șefa procuraturii anticorupție, Veronica Dragalin. Despre ce asta vorbește? Domul Munteanu cere decapitarea instituțiilor care au reușit să demaște sistemul de finanțare al criminalului Șor. Despre ce asta vorbește? Domnul Munteanu face presiuni asupra mea și a altora implicați în anchetă, pentru a obține detalii care să compromită ancheta! Despre ce asta vorbește? Domnul Munteanu trebuia să înceapă conferința cu un simplu fapt: Mihail Bagas, deja arestat pentru că transporta SACI cu BANI pentru partidele din Moldova, a fost membru fondator al Coaliției pentru Unitate și Bunăstare!”, mai adaugă Arina Spătaru.

Amintim că fosta deputată Arina Spătaru a anunțat recent că a fost cea care a investigat sub acoperire și a deconspirat împreună cu instituțiile de anchetă finanțarea ilegală a partidelor politice de către grupul infracțional Șor.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.