După ce a fost votat cu unanimitate de voturi în cadrul Adunarii Generale a asociatiei de profil, Alexandru Golban a fost ales în funcția de președinte al Asociației de futsal din Moldova, transmite Evenimentul.md

Alexandru Burlac, care a condus asociația în ultimii 28 de ani, chiar dacă și-a depus candidatura, nu a putut fi prezent la eveniment. Delegații adunării au decis numirea sa în funcția de președinte de onoare al Asociației de futsal din Moldova.

Vicepreședinți ai Asociației de futsal din Moldova au fost numiți Constantin Scripnic și Dumitru Tuliuliuc, iar Secretar General – Vladimir Colbasiuc. Totodată au fost aleși membrii Comitetului Executiv: Valeriu Băieșu, Daniil Ivanov, Oleg Clipa, Igor Soltanici și Roman Lupașcu.

În vârstă de 40 ani, Alexandru Golban este fost jucător de fotbal. A jucat pe post de atacant și a evoluat la echipele Dacia Chișinău, Milsami Orhei, Karpaty (Ucraina), Ceahlăul (România), Eintracht Braunschweig (Germania), Simurg (Azerbaidjan) și Tobol (Kazahstan). De asemenea, are în palmares și 15 meciuri pentru selecționata Moldovei, în care a marcat 4 goluri. În ultimii ani, a activat în cadrul Federației Moldovenești de Fotbal în funcția de Director al selecționatelor specializate.