Ceban a cerut maturitate politică de la consilierii municipali: Să lăsăm la o parte disputele politice

0

Primarul general Ion Ceban a cerut maturitate politică de la consilierii municipali. Astfel, edilul a cerut un vot comun asupra proiectului bugetului municipal, pentru a doua lectură.

„Astăzi avem o misiune importantă. În numele locuitorilor capitalei, a celor din suburbii cer suport pentru aprobarea în lectura a doua a bugetului. Noi am avut dezbateri ample, iar marea majoritate a propunerilor, ca să nu zic toate propunerile ce au parvenit, au fost incluse în cadrul bugetul pentru 2022. Eu vreau ca în aceste circumstanțe, ca să fie mai puțin în zona politicului, în zona populismului, oamenii au obosit de vorbe, ei vor rezultate concrete.

Eu vreau să dăm dovadă de maturitate politică, să lăsăm la o parte disputele politice, viitorul orașului, rezultatele care urmează să fie finalizate, stau pe responsabilitatea noastră comună. Eu vreau să depolitizăm subiectul și să furnizăm rezultate ce le vor oamenii”, a punctat edilul.

Primarul a vorbit și despre democrația din cadrul primăriei, menționând că până acum, bugetele niciodată nu a fost supus asu

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.