Ceban a venit cu mulțumiri către echipa sa și către tuturor conducătorilor instituțiilor educaționale

0

Primarul general Ion Ceban a venit cu mulțumiri către echipa sa și către tuturor conducătorilor instituțiilor educaționale, agenților economici pentru organizarea operativă a procesului de pregătire și distribuire a pachetelor cu produse alimentare pentru copiii din capitală.

Ceban spune că a primit și a citit diverse comentarii ale părinților sau celor care au avut o părere și toate au fost auzite și luate în calcul.

“Oricând este loc de mai bine. Oferirea alimentației gratuite la pachet pentru elevi este organizată în premieră de către Primăriei Chișinău cu cele mai nobile intenții.

Dacă au fost observate anumite diferențe de ambalaj, este deoarece sunt diferiți producători la diferite produse în sectoare, dar produsul și cantitatea a fost aceeași conform listei aprobate.

În procesul de repartizare a pachetelor, care a început de miercuri au fost realizate controale de monitorizare la:

◦ Corespunderea și respectarea listei de produse aprobate
◦ Respectarea normelor sanitar-igienice
◦ Verificarea ambalajului corespunzător
◦ Calitatea fructelor și corespunderea sortimentului
◦ Livrarea la timp a pachetelor în instituții
◦ Evitarea aglomerației în instituții.

Amintim că pachetul alimentar pentru elevi include: produse de patiserie și cofetărie (fără conținut de grăsimi hidrogenizate), covrigei și biscuiți (fără grăsimi hidrogenizate și aditivi alimentari), suc în pachet tetrapac (conținutul de zahăr<5 gr. per 100 gr; cașcaval porționat ambalat (grăsimi până la 45%), unt-82,5% grăsime, fructe (mere, banane, citrice), crupe în sortiment, paste făinoase, iaurt natural, 2,6% neîndulcit.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.