Ceban: Aroganța și incompetența guvernării se transformă într-o povară pentru moldoveni

0

O posibilă trecere la studiile online în școli în această iarnă, anunțată de guvernare, este nejustificată, iar astfel autoritățile aduc o povară mult mai mare pentru familii. Declarația a fost făcută de primarul Capitalei, Ion Ceban, în cadrul emisiunii ”Puterea a Patra” de la postul N4. Edilul susține că asemenea aberații enunțate de exponenții actualei guvernări PAS demonstrează încă o data iresponsabilitatea, aroganța și incompetența executivului.

”Sunt surprins de prostiile pe care le îndrugă ei. Vreau soluții, nu să-mi arate din deget că, uite, o să stai în casă. Ce face guvernul ca să nu se întâmple aceste lucruri? Trebuia să vină cu soluții de prin februarie, aprilie, mai. Am impresia că acești oameni cred că noi suntem proști și nu înțelegem nimic, că nu avem educație. Guvernul dominator ne aduce în situația să plătim noi pentru încălzirea copilului acasă, dar nu să achite ei pentru încălzirea instituțiilor, cee ce este obligația lor”, a declarat edilul. Totuși, Ion Ceban susține că dacă o astfel de decizie va fi luată de Comisia Națională pentru Situații Excepționale, atunci Primăria Chișinău va fi obligată să o aplice, în caz contrar riscă să fie penalizată.

În acest context, primarul Capitalei a mai adăugat că ne așteaptă o iarnă grea din cauza incompetenței actualei guvernări, deoarece plățile pentru căldură vor fi mult mai mari decât în sezonul trecut. Chiar și așa, edilul dă asigurări că municipalitatea nu va sta cu mâinile în sân.

”Începand cu luna noiembrie, aceste scumpiri vor fi dureroase, din cauza incompetenței Guvernului. Ei trebuie să se gândească bine. Noi vom interveni pentru locuitorii Capitalei. Vom veni cu sprijin financiar pentru a susținte categoriile dezavantajate, bani care am fi putut să-i investim în infrastructură”, a mai declarat Ion Ceban.

Iarna trecută, Primăria Capitalei a compensat 40 la sută din facturile pentru încălzire achitate de familiile defavorizate sau de cele cu venituri mici.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.