Ceban, despre poleiul din Chișinău: Toate serviciile funcționează, autospecialele nu pot fi pe toate străzile în același timp

0

Din cauza vremii nefavorabile, toate brigăzile de muncitori aflate la dispoziția primăriei au fost trimise pentru a restabili ordinea pe străzile capitalei.

Cel puțin asta a declarat primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, în cadrul emisiunii „Freedom” de la TV8. Totodată, edilul a explicat că lucrările nu se opresc, dar a subliniat că utilajele nu pot lucra deodată pe toate cele 900 de străzi ale municipiului.

„În baza GPS-urilor, care sunt instalate în toate utilajele, se vede cum se lucrează la îndepărtarea gheții din capitală. Dar să nu uităm că aceste mașini sunt blocate în ambuteiaje. Nu am putut începe să distribuim material de dezghețare cu câteva ore înainte de ninsori, pentru că, din nou, am fi criticați – de ce este necesară prelucrarea asfaltului curat”, a spus Ceban.

Acesta a subliniat că vremea rea nu a luat primăria prin surprindere, toate direcțiile municipale sunt pregătite și lucrează în funcție de competențele lor. De asemenea, în cazul unor situații deosebit de dificile, primăria este pregătită să atragă firme private.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.