Ceban: Gala Absolvenților organizată în acest an în premieră în capitală va deveni o tradiţie

0

Gala Absolvenților organizată în acest an în premieră în capitală va deveni o tradiţie, despre acest lucru a anunţat primarul general, Ion Ceban, în şedinţa operativă a serviciilor municipale.

„Mă bucur că am reușit să realizăm un eveniment cu adevărat inedit, pentru tineri și asta va deveni o tradiție. Mă bucur că am o echipă de forță la Primărie și sunt mândru că putem face împreună lucruri frumoase”, a specificat şeful capitalei.

În acelaşi timp, Ion Ceban s-a arătat indignat de faptul că evenimentul a fost blamat pe parcursul săptămânii trecute.

„Ați dorit cu tot dinadinsul să băgați ură și să vorbiți de rău despre Gala Absolvenților. Voi cei de la Guvernare care pe parcursul săptămânii trecute ați vorbit prostii, veți rămâne cu PARADE și cu poziția contra la tot ce se face de către primărie. Pentru că voi știți că voi nu puteți”, a specificat Ion Ceban.

Acesta a precizat că la Gala Absolvenților – 2022 au venit doar 3 televiziuni, iar unii jurnalişti au încercat să provoace elevii și profesorii, pentru ca aceştia să zică că au fost obligați, să vină la eveniment.

„Nu am avut asemenea răspunsuri, deoarece a fost o bârfă aruncată de PAS pentru a speria intenționat unii directori. Mulțumesc echipelor care au transmis în direct evenimentul, foarte mulți oameni l-au urmărit. Să fi fost organizat un astfel de eveniment de Maia Sandu, toată presa dădea cât de „maladeață” este. În cazul Primăriei Chișinău s-au făcut toți că nu au observat acest eveniment.

Amintim că la Gala Absolvenţilor – 2022 organizată în premieră de Primăria Chişinău, a fost organizat un concert unde au evoluat Trupa Zdob și Zdub cu Fraţii Advahov, Dj moldoveni – recunoscuți peste hotare și alți interpreți.

„Îmi pare bine că am reușit să dăm startul unei noi tradiții în capitală. Gala Absolvenților va fi organizată şi în anul 2023. Succes tuturor absolvenților din acest an și poate la anul se vor alătura la Gală alături de bobocii din anul viitor”, a mai adăugat Ion Ceban.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.