Ceban: Lucrările de reparație pe străzile 31 august 1989, Alexandru cel Bun și Tighina sunt practic finalizate

0

Potrivit primarului general Ion Ceban, pe Strada 31 August 1989, pe sectorul între străzile Șciusev și Petru Movilă lucrările sunt practic finalizate. Se mai realizează lucrări la iluminatul stradal.

Pe sectorul între străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni – Maria Cebotari s-a frezat stratul de beton asfaltic, s-au demolat bordurile existente și se excavează până la nivelul patului de fundare. În paralel se lucrează și la trotuar.

„Despre sectorul Ciuflea am mai scris astăzi, săptămâna aceasta echipele lucrează în forță la montarea rețelelor de canalizare pluvială ce traversează strada Ciuflea și a căminelor de vizitare a canalizației pluviale pe sectorul străzilor Ismail – Ciuflea.

Strada Alexandru cel Bun pe următoarele tronsoane:

  • Ismail – Tighina: astăzi se așterne stratul de binder (strat de beton asfaltic folosit ca legătură între fundația drumului și stratul de uzură)
  • Tighina – Bulgară: se lucrează la amenajarea trotuarelor și zonelor de parcări.
  • Mitropolit B. Bodoni – Serghei Lazo: se lucrează fără închiderea intersecțiilor.
  • Mitropolit B.Bodoni – Maria Cebotari: se excavează până la patul de fundare.
  • Maria Cebotari – Sfatul Țării: au fost finalizate lucrările de amenajare a pavajului pe trotuar și parcărilor. Pe partea carosabilă a mai rămas de așternut stratul de binder”, scrie edilul. Lucrări de reparație continuă și pe strada Tighina pe următoarele tronsoane. Pe Avram Iancu – Columna: se pregătește așternerea stratului de binder. Trotuarele sunt realizate în întregime, iar pe Columna – Mitropolit Varlaam se amenajează trotuarele și se montează bordura rutieră.
S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.