Ceban: Partidul PAS vrea să facă campanie electorală pe lângă instituțiile educaționale. Să nu văd niciun partid sau deputat pe la școli

0

Partidul PAS vrea să facă campanie electorală pe lângă instituțiile educaționale. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban. Potrivit acestuia, după ce au micșorat esențial bugetul pentru domeniul educațional cu aproximativ 200 de milioane pentru anul viitor, mai au obrazul să apară în fața oamenilor.

„După ce incompetenții au cauzat daune majore instituționale, economice și sociale prin toată tara, au ieșit ca musca la arat prin Chișinău. Cred că așa cum este nociv fumatul și am interzis vânzarea produselor din tutun la 200 de metri de instituțiile educaționale, așa trebuie să procedăm și cu politicul. Din campania electorală nu au ieșit. Aduc aminte Gălbenelilor că sunt un partid care se află la conducere și nu în opoziție și au 63 de deputați incompetenți care știu să comenteze doar ce face Primăria Chișinău.

Au trimis solicitare să amplaseze corturi electorale la intrările în instituțiile educaționale. Prima dată văd așa ceva. Da mai lucrați oleacă, nu spălați creierii copiilor și așa aveți toată presa, toți trollii plătiți, măscărici pe la talk-show-uri și așa numitele emisiuni de pamflete.

Am făcut apel către toate instituțiile educaționale municipale și direcția de profil, nu faceți adunări politice în timpul orelor de lucru. Toți deputații și membrii de partid nu au ce căuta prin instituții.

Nu e suficient că vă duceți să umflați capul cu prostii care nu le realizați niciodată, dar încă și în timpul orelor de muncă”, a declarat Ceban.

Edilul spune că după orele de studii, oricine poate să facă campanie electorală.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.