Ceban: Raider din partea Guvernului pe timp de noapte la Centru Moldexpo

0

Raider din partea Guvernului pe timp de noapte la Centru Moldexpo. Despre aceasta scrie primarul general Ion Ceban pe pagina sa de Facebook, asta după ce a anunțat că Guvernul vrea să închidă Centrul Moldexpo.

“La miez de noapte a venit Cancelaria de Stat la Moldexpo. Oamenii care au sarcini concrete.
Nu uitați că acolo sunt bunurile Primăriei Chișinău care sunt amenajate și instalate. Vă dau detalii mâine.

Dacă vă întrebați de ce scriu aici? Deoarece am înțeles că doar astfel pot fi auzit. În rest resursele lor Informaționale sunt peste tot și au acaparat piața media”, a declarat edilul.

Titlu: Ion Ceban: Guvernul a decis închiderea Centrului Moldexpo pentru refugiați. Actualmente sunt sute de mame cu copii cazați în cele doua pavilioane

Amintim că Guvernul a decis închiderea Centrului Moldexpo. Potrivit lui Ceban, Executivul se vrea doar pe el la „cârma” refugiaților.

„Au decis închiderea Moldexpo cel mai mare Hub de triere și de cazare a refugiaților din Ucraina deschis de Primăria Chișinău. O decizie cred că stranie la acest moment!

Actualmente sunt sute de mame cu copii și persoane de vârsta a treia care sunt cazați în cele doua pavilioane. 3 săptămâni serviciile Primăriei au lucrat 24 din 24”, a precizat primarul.

De precizat că timp de 3 săptămâni prin Moldexpo au trecut circa 15 mii de persoane care au primit ajutor.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.