Ceban: Zeci de persoane au venit la Forum Economic Chișinău, organizat în premieră

0

Palatul Republicii a fost „invadat” de persoane doritoare să participe la primul Forum Economic din Chișinău, organizat în premieră în Republica Moldova, de către primarul general Ion Ceban. Edilul spune că zeci de persoane sunt gata să investească în Chișinău, pentru aici este un potențial extrem de mare.

Edilul ieri s-a întâlnit cu mai mulți reprezentanți ai asociațiilor de business din mai multe orașe înfrățite și partenere cu Chișinău, dar și cu reprezentanți din B2G.

„La fel, colegii mei au avut întrevederi B2B cu reprezentanții mediului de business locali și internaționali. Multe discuții și idei care pot fi preluate și realizate la Chișinău”, conchide Ceban.

Amintim că ieri a avut prima zi a Forumul Economic Chișinău, ediția I. În cadrul Forumului au fost abordate diverse subiecte axate pe atragerea investițiilor în municipiul Chișinău: provocările și oportunitățile investitorilor din capitală, dezvoltarea urbană în viziunea antreprenorilor, Chișinău – Oraș Verde, Smart City, mobilitatea și turismul urban, dezvoltarea sustenabilă a municipiului etc.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.