Cetățenii sunt nemulțumiți de actuala guvernare și consideră că viața lor a devenit mai grea, comparativ cu acum un an – sondaj

0

Mai mult de jumătate din cetățeni afirmă că viața lor a devenit mai grea, comparativ cu acum un an. Datele se conțin în Barometrul socio-politic, februarie 2022, realizat de IMAS la comanda Public Media.

Fiind întrebați, cum este viața lor comparativ cu acum un an, 55% din respondenți au declarat că mult mai prost sau ceva mai prost. Aproximativ la fel au spus 31 de procente. În același timp, 13% din persoanele chestionate au declarat că viața lor este mai bună, iar un procent nu a știut ce să răspundă.
Conform aceluiași sondaj, 48% din cetățeni spun că peste un an viața lor va fi mult mai proastă, iar 18% – că va fi la fel. 25% din respondenți speră că viața lor va fi mai bună, iar 9% – habar nu au cum va fi viața lor peste un an.
Sondajul a fost efectuat pe un eșantion de 1123 de respondenți, în perioada 24 ianuarie-14 februarie, cu o marjă de eroare de 3 procente.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.