Critici dure din partea unui deputat comunist la adresa președintelui Maia Sandu

0

Un deputat comunist a comentat o declarație recentă a președintelui moldovean.

” Maia Sandu, care se laudă cu antisovietismul ei de peșteră, este destul de potrivită în rolul unei stewardese sovietice răuvoitoare din “Mâna de diamant”. Ei bine, țineți minte: “Și dacă nu cumpărați bilete la loterie, vă oprim gazul”.
Este adevărat, miza nu sunt niște hârtii de loterie, ci principiile Consiliului Europei, Carta ONU privind drepturile omului, democrația și supremația Constituției. Un șantaj banal și stupid, la care a recurs “domnișoara noastră națională” în ajunul alegerilor locale. Toate acestea miros a dictatură și a frică de a cădea în zdrențe întunecate și fără grai la alegeri. Pentru început, la nivel local”, scrie Starysh, menționând că “nimeni nu și-a permis să amenințe locuitorii cu privarea de localitățile lor dacă îndrăznesc să nu voteze pentru “europenii” de la PAS. Chiar și cei care sunt etichetați în mod obișnuit drept dictatori”.

“Nu este normal ca un salariat să fie nesimțit și să-și amenințe angajatorii pentru a-i priva de banii lor. În viața reală, este exact invers. Angajatorii o pedepsesc pe salariata neglijentă mai întâi prin privarea de salariu și apoi, în caz de recidivă, prin concediere.
Și aici se pune întrebarea: ce este european în ea (în ei), în afară de vorbele de vacă pe care le mestecă în gură? Făraș, surd și sălbatic. Numai că fără autoironia sa specifică”, – a conchis deputatul.

Sursa: enews.md

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.