Seara surprizelor în Cupa Spaniei la fotbal. „Granzii” Real Madrid şi FC Barcelona au fost eliminaţi încă din faza sferturilor de finală.

„Galacticii” au pierdut acasă un meci spectaculos cu Real Sociedad, scor 3-4. Martin Odegaard, jucător împrumutat grupării basce chiar de „Los Blancos”, a deschis scorul la mijlocul primei reprize. După pauză a ieşit la rampă atacantul suedez al oaspeţilor, Alexander Isak, care a înscris de două ori.

Abia la 0-3 după circa o oră de joc, madrilenii au dat primele semne de viaţă. Marcelo a redus din diferenţă, însă Real Sociedad a mai marcat o dată, prin Mikel Merino, 10 minute mai târziu.

Pe final, Rodrygo şi Nacho au înscris câte un gol şi „galacticii” au evitat o înfrângere categorică, dar nu şi eliminarea din competiţie.

Marea rivală a clubului regal, FC Barcelona, a fost şi ea eliminată de o altă formaţie din Ţara Bascilor. Trupa lui Quique Setien a cedat pe terenul lui Athletic Bilbao, scor 0-1. Într-un duel aerian cu Inaki Williams, Sergio Busquets a atins ultimul balonmul înainte ca acesta să intre în poarta şi a fost creditat cu autogol.

Celelalte două echipe calificate în semifinalele Cupei Spaniei sunt FC Granada şi divizionara secundă Club Deportivo Mirandes.

Sursă: Publica TV