Deputat PAS: Trebuie să fim economicoși, să nu facem risipă de produse alimentare și să ținem cont că pentru a parcurge această perioadă grea e nevoie să mai strângem un pic cureaua

0

Trebuie să strângem cureaua, să fim economicoși și să nu facem risipă de produse alimentare. Îndemnul vine din partea deputatului PAS, Ana Racu, vicepreședintele comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică. Parlamentarul a declarat, într-un interviu pentru presa de la Chișinău, că în condițiile situației din regiune, îngrijorările populației legate de o eventuală criză alimentară sunt destul de natuale.

”Aceste acțiuni de panică sunt firești, ele trebuie să fie chibzuite, că noi nu vom ajunge la situația în care vom muri de foame, dar, totodată, trebuie să existe prudență și precauție și să fim economicoși acolo unde putem, să nu facem risipă de produse alimentare și să ținem cont că pentru a parcurge această perioadă grea e nevoie să mai strângem un pic cureaua”, a declarat deputatul PAS pentru Europa Liberă.

Anterior și președintele Parlamentului, Igor Grosu, a îndemnat populația să fie economicoasă pentru că ne așteaptă vremuri destul de complicate.

”Realitatea e că n-o să fie simplu. Va fi complicat. Prețurile, vedeți, atât timp cât n-o să se oprească războiul, o să avem oscilații galopante și la gaze, și la petrol și la energie electrică, etc. Trebuie să fim economi. Trebuie să fim vigilenți. Trebuie să fim cât mai inventivi. Trebuie să profităm”, a declarat președintele Legislativului.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.