Deputații PAS sunt plini de paradoxuri. Deputatul PAS îl acuză pe Ion Ceban că se implică în politică, dar îi cere edilului să răspundă la întrebări politice

0

Deputații PAS sunt plini de paradoxuri. Cel puțin asta putem face concluzie din ultimele afirmații a lui Radu Marian. Deputatul PAS îl acuză pe Ion Ceban că se implică în politică, dar îi cere edilului să răspundă la întrebări politice, pe de altă parte. A făcut-o într-o postare pe pagina sa de pe Facebook, unde cere claritate de la edil despre unele teme publice, cum ar fi războiul din Ucraina sau Integrarea Europeană a Republicii Moldova.

„Care este poziția lui asupra invaziei Rusiei în Ucraina, o condamnă sau o susține? Care este poziția lui privind direcția de dezvoltare a țării? Promovează integrarea europeană, sau ia ordine de la Kremlin? De ce pe timpurile când era camarad al lui Dodon, Ceban a protestat la Bruxelles împotriva Uniunii Europene? De ce a semnat un proiect de lege pentru denunțarea Acordului de Asociere cu UE? De ce ținea discursuri înflăcărate în susținerea uniunii vamale. De ce astăzi oferă suport logistic fugarului pro-rus Șor și menține autorizația pentru instalarea corturilor, în pofida violenței fizice (inclusiv la adresa jurnaliștilor și a unui polițist) care se atestă la manifestație?”, sunt întrebările pe care Marian i le adresează lui Ceban.

De precizat că Ion Ceban nu a venit cu un comentariu în acest sens.

Amintim că Ion Ceban recent a lansat Partidul Mișcarea Alternativa Națională, ca răspuns la distrugerile economice făcute de PAS la un an de când sunt la Guvernare. Ceban spune că țara are nevoie de o alternativă, iar echipa sa este cea mai bună. Edilul a punctat de multe ori că în cadrul Primăriei nu va face politică, iar toate acțiunile întreprinse sunt corect luate. Acest lucru se poate observa în faptul că nicio persoană nu a fost demisă sau angajată la Primărie pe criterii politice.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.