Edilul capitalei: PAS a ajuns să acuze Primăria capitalei de vânzarea unor terenuri, pe care tot Guvernul le-a înstrăinat

0

Ipocrizia celor din PAS. Au ajuns să acuze Primărie Chișinău de vânzarea unor terenuri, pe care tot Guvernul le-a înstrăinat. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, despre așa-zisa expoziție făcută de către PAS.

„Pe lângă spălarea de creieri în cele 45 de corturi PAS, au mai născocit o expoziție cu așa numite construcții care au fost date ilegal de la papură vodă și cică trebuie demolate că sunt ilegale, iar Primăria nu face nimic.

Aceste construcții sunt de mult. Terenurile au fost vândute unele de Guvern. În unele construcții locuiesc oameni. Pas propune azi că ei, cum am spus știu să nu facă dar să pună pe spinarea altcuiva, au votat cică un regulament care Primăria trebuie să demoleze construcțiile ilegale, da bani nu au dat, dar ce facem cu oamenii care locuiesc în aceste clădiri, nu au spus.

Pe fiecare porcărie a lor am solicitat informație, se pregătește și o vom publica să vadă oamenii de unde urmează să fie dați afară și să vadă toți cât de mincinoși sunt”, a declarat Ceban.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.