Edilul capitalei: Regret că unii reprezentanți ai insituțiilor mediatice recurg la manipulări și atacuri regizate

0

O bună parte a presei nu ezită să atace nejustificat și la comandă Primăria Capitalei pentru inițiativele, proiectele și strategiile realizate în ultimii trei ani. Declarația fost făcută de edilul Ion Ceban în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8, moderată de Mariana Rață.

Jurnalista, chiar dacă a confirmat că este puțin informată și că nu a citit Strategia de dezvoltare a Chișinăului, vădit a insistat că acest document este elaborat cu participarea așa-zișilor agenți FSB, lucru respins de Ion Ceban.

”Strategia de dezvoltare a Chișinăului s-a făcut cu ”Rosskongres” și ”Akademia Nedvijimosti” și alți experți internaționali și locali. Iuri Gudilin, despre care scrie presa, nu a participat la elaborarea strategiei. Au fost zeci de ședințe online. Gudilin nu are treabă cu elaborarea strategiei. Primăria este transparentă, iar toate informațiile pot fi accesate, sunt publice numele tuturor persoanelor și companiilor care elaborează strategia de dezvoltare a Chișinăului”, a precizat Ion Ceban.

”Admit că nu sunt foarte informată despre ceea ce se întâmplă în Primăria Chișinău. Nu urmăresc atent activitatea Primăriei. Recunosc acest lucru. Am citit foarte puțin din această strategie, confirm”, a declarat moderatoarea emisiunii, Mariana Rață.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.