Eveniment inedit în Chișinău! Ceban:„Promovăm modul sănătos de viață și mersul activ pe bicicletă”

0

Fiecare cu parada lui! S-au înarmat cu biciclete, trotinete și bună dispoziție pentru a parcurge un Maraton pe străzile capitalei. Evenimentului i s-a alăturat și edilul capitalei, care a acceptat provocarea tinerilor în redescoperirea celor mai frumoase locuri din capitală.

„Astăzi, alături de tineri și toți doritorii am parcurs străzile orașului pe bicicletă și pe trotinetă, de la Primărie până la Centrul municipal de tineret de la Ciocana. Cu mare drag am acceptat provocarea tinerilor de la Centrul Municipal de Tineret Chișinău și am participat la Maratonul „Velo Road Chișinău”. Este o primă încercare în organizarea unui astfel de eveniment care are drept scop promovarea modului sănătos de viață și a mersului activ pe bicicletă. Totodată, în așa fel redescoperim cele mai frumoase locuri din capitală. Vom munci în continuare la reabilitarea infrastructurii rutiere din oraș”, a specificat Ion Ceban.

În context, Ion Ceban a declarat că Primăria Chișinău intenționează să organizeze asemenea curse pe biciclete și trotinete lunar, din aprilie până în noiembrie, la care vor fi invitați toți doritorii.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.