Guvernarea blochează mai multe proiecte de infrastructură în capitală

0

Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care subliniază că nu exclude că ar fi unele interese din partea autorităților centrale. Declarațiile au fost făcute astăzi la lansarea a trebuie proiecte de reabilitare în intersecția Dacia – Traian.

În acest moment, deja de câteva luni este tergiversat procesul de atribuire a contractului pe Decebal, de reabilitare a trotuarelor pe această arteră importantă. Aceste blocaje nu sunt doar în cazul Decebal, dar și în alte cazuri. La fel, porțiunea de pe Traian. Noi suntem gata să intrăm în teren. Și acest lucru nu se întâmplă doar în capitală, dar și în alte orașe și sate.

Blochează contractele la achiziții. A – că sunt incompetenți, B – poate au anume interese”, a declarat Ceban.

Amintim că trei proiecte de reabilitare au fost lansate astăzi de către primarul general Ion Ceban, în intersecția bulevardelor Dacia și Traian.

Primarul spune că este vorba de subterana din zonă, care trebuia să fie reparată de un partid politic, de un spațiu verde – unde un agent economic și-a luat angajamentul să îl reabiliteze, și un scuar de pe Dacia.

„Astăzi suntem la un proiect pe care am așteptat ca cineva să își realizeze promisiunile. Noi ne-am obișnuit că cineva promite, până la urmă tot noi facem. Promite guvernul – facem noi, promite partidele politice – iar facem noi. Am zis să nu mai așteptăm, de când o entitate politică a promis că face. Am zis, că suntem gata să oferim câte o subterană pentru fiecare partid politic, pentru fiecare consilier municipal, pentru fiecare care își dorește acest lucru. Nu s-a întâmplat. Astăzi suntem în intersecția bd. Dacia și Traian. Urmează să fie reabilitată această zonă integral. Mă refer în primul rând subterana, la fel acest spațiu care urma să fie reabilitat de agenții economici. Mă refer adiacentă lor. Aici suntem pentru 3 proiecte distincte. În total proiectul are un cost estimativ de 8 milioane de lei și sperăm că agentul economic se mobilizează ca să finalizeze lucrările cât mai repede. Aici e un flux foarte mare de oameni și toți așteaptă”, a subliniat Ceban într-un live pe pagina sa de Facebook.

Primarul a mai punctat că va face tot posibilul ca lucrările să fie realizate în acesta an.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.