Ion Ceban, după Ghidighici, la Vatra: Ce proiecte au fost investite în localitate în ultimii ani

0

După Ghidighici, primarul general Ion Ceban a mers în această seară și în orașul Vatra, unde, de asemenea, este sărbătorit Hramul Bisericii.

„Alături de primarul din localitate am felicitat locuitorii localității. M-am bucurat să văd foarte multe familii care au ieșit să fie împreună în această zi de sărbătoare. În trei ani, municipalitatea a investit în proiectele din Vatra peste 9,7 milioane de lei.

Am reușit împreună cu administrația locală să construim un Stadion multifuncțional, cu zone pentru volei, fotbal, baschet și o pistă de alergare. Pentru acest proiect ambițios din bugetul municipal s-au alocat 3 milioane de lei.

Anul acesta, la Vatra a început construcția străzii Grădinilor. Municipalitatea a finanțat aceste lucrări cu 3,15 milioane de lei. Drumul înconjoară un cartier construit acum mai bine de nouă decenii.

În anul 2022, din bugetul municipal au mai fost alocate 350 de mii de lei pentru extinderea rețelei de canalizare și construcția unei Stații de pompare în Cartierul nou din orașul Vatra. Costul total al lucrărilor este de 4 milioane de lei”, a declarat Ceban.

Primăria Chișinău a înnoit și parcul de autobuze de pe ruta 16 ,,Vatra”. Pe acest itinerar au fost scoase 4 unități din lotul de 158 de autobuze procurate anul trecut.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.