Ion Ceban, în Bubuieci la hramul satului: În ce proiecte a investit municipalitatea în ultimii ani

0

După Sîngera, primarul general Ion Ceban a fost și în localitatea Bubuieci, care astăzi sărbătorește hramul.

„M-am bucurat să fiu alături de localnici în așa o zi frumoasă, iar cu un cadou muzical din partea municipalității a evoluat Vali Boghean Band.

  • În anii 2020-2022, Primăria Chișinău a alocat 15,6 milioane de lei pentru proiectele de dezvoltare și modernizare a infrastructurii din Bubuieci.
  • Investițiile municipalității sunt orientate exclusiv pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din suburbie: renovarea drumurilor și trotuarelor, extinderea rețelelor de apă și canalizare, modernizarea instituțiilor preșcolare.
  • Unul dintre cele mai importante proiecte este construcția unei grădinițe noi în satul Bîc, pentru care Primăria Chișinău a alocat peste 5 milioane de lei.
  • Alte peste 2 milioane de lei, municipalitatea le-a investit în dezvoltarea grădinițelor nr.1 și 2 din suburbie. La fel, în Bubuieci am schimbat toate unitățile de transport pe cele noi, atât autobuze, cât și troleibuze”, a punctat Ceban.

În total, în trei ani, în suburbiile municipiului Chișinău au fost investite 536 de milioane de lei pentru proiectele de infrastructură, alte 75 de milioane de lei le-a alocat Primăria pentru reparația drumurilor și iluminatului stradal în suburbii.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.