Ion Ceban: Procuratura, Fisc-ul și CEC vor fi sesizate despre ilegalitățile comise de exponenții PAS

0

Edilul Capitalei Ion Ceban continuă să atenționeze societatea, structurile responsabile ale statului și instituțiile internaționale, despre acțiunile ilegale de denigrare a imaginii sale și a Primăriei Chișinău de către reprezentanții PAS, aflați la guvernare. Ion Ceban a declarat că toți exponenții partidului de guvernare au venit la putere pe valul luptei contra corupției, însă nu au făcut altceva decât să preia schemele și au multiplicat ilegalitățile.

”Ei se jură că nu fură, dar i-am prins cu rațan-n gură. PAS împarte sute de mii de pliante denigratoare la adresa mea, iar finanțarea ilegala a minciunilor tirajate în acest caz este un lucru strigător. Vom sesiza Procuratura, CEC, Serviciul Fiscal de Stat pentru acțiune și finanțare ilegală de către PAS. Sesizăm și instituțiile internaționale cu privire la aceste acțiuni contrare legii. Publicațiile nu au număr de tiraj, nu este notat cine le tipărește, unde și pe ce bani”, a declarat Ion Ceban.

Precizăm că deputați ai Partidului Acțiune și Solidaritate au confirmat că distribuie pliante și materiale denigratoare la adresa primarului Ion Ceban. Pe pagina sa de pe o rețea de socializare, parlamentarul Dan Perciun a declarat că el și colegii lui vor continua să facă acest lucru săptămânal, iar în câteva zile urmează să vină cu un raport despre așa-zisele nerealizări ale primarului Capitalei. Deputatul PAS chiar a confirmat, prin declarațiile sale, că pe rețelele sociale, în contextul celor trei ani de la preluarea mandatului de primar al Capitalei, a fost lansată deja o companie de denigrare a imaginii lui Ion Ceban.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.