Jaf comis în sectorul Botanica, descoperit de polițiști

0

Recent, ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de poliție Botanica, au reținut un tânăr în vârstă de 23 de ani, originar dintr-o localitate din r. Șoldănești, acesta fiind suspectat de comiterea unui jaf. Acesta nu este la prima abatere anterior s-a dovedit a fi judecat pentru escrocherie. 

La începutul lunii decembrie 2021, două tinere au solicitat intervenția polițiștilor sec. Botanica, comunicând că un tânăr în mod deschis le-a deposedat de telefoanele mobile, în timp ce se aflau în apartamentul amplasat pe str. Minsk.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și grupa specializată pe jafuri, pentru documentarea cazului. Tinerele în vârstă de 22 de ani, au declarat forțelor de ordine că au făcut cunoștință cu un tânăr pe rețelele sociale și l-au invitat în ospeție, iar la un moment dat acesta a aplicat cu gaz lacrimogen și în mod deschis a sustras telefoanele de model ,,IPHONE” și ,,SAMSUNG”, după care  a fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 29 200 de lei.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut. Suspectul a fost escortat la inspectorat iar în cadrul acțiunilor procesual penale el și-a recunoscut vina, iar bunurile sustrase le-a vândut la preț de 1 500 de lei, astfel a obținut un profit.

Tânărul este cercetat penal pentru jaf, conform legislației pentru fapta comisă el riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.