Maia Sandu cunoaște că la alegerile prezidențiale din acest an va pierde în fața lui Igor Dodon. Chiar și așa, lidera PAS a refuzat să facă o alianță cu partidele de dreapta și să înainteze un candidat comun. Toate aceste informații ne duc spre gândul că înfrângerea Maiei Sandu în fața lui Igor Dodon este una programată. Opinia a fost expusă de către jurnalistul George Marzenco, într-o postare pe Facebook.

Scenariul acesta hâtru, cu presiunea deștepților peste partidele de dreapta, în favoarea Maiei – SE ȘTIA din iarnă. Că Maia nu va primi automat toate voturile de pe dreapta, căci este antipatică pentru o bună parte de populație și nu-i va fi iertată colaborarea cu Kozak-dodon – la fel se știa. Că deștepții vor arata cu degetul la alții și vor face teorii și calcule de „patriotism” – tot de la început SE ȘTIA.

Cu toate acestea, Maia, alias deștepții, au pornit, totuși, sa-i ia cu hapca pe ceilalți din dreapta. Se mai știa tot din iarna că, pana la urmă, Maia va pierde în fața dodonului. Toate sondajele au arătat această pierdere.

Cu toate acestea, Maia a pornit semeț spre înfrângere… Aici este diversiunea, băieților și ”fetelor”! În înfrângerea programata!!! Va trebui să răspundă pe toate căile, a scris jurnalistul.