Mai multe evenimente dedicate Săptămânii Europene a Mobilității vor fi organizate de Primăria municipiului Chișinău

0

Mai multe evenimente dedicate Săptămânii Europene a Mobilității vor fi organizate de Primăria municipiului Chișinău, prin intermediul Proiectului „MOVE IT like Lublin”, finanțat de Uniunea Europeană. Potrivit edilului Ion Ceban aceste avea loc în perioada 16-18 septembrie.

În acest context, invităm toți locuitorii și oaspeții capitalei la evenimentul de promovare a mobilității active, ce se va desfășura în aer liber, duminică, 18 Septembrie, începând cu ora 11:00, pe str. Albișoara, între str. Mihai Viteazul (de la pod) și str. Ivan Zaikin.

„Genericul evenimentului din acest an este ,,Conexiuni mai bune” , de aceea vă încurajăm să participați alături de noi la diverse activități distractive ce vor implica soluții alternative de transport durabil din municipiu, unde veți afla despre inițiativele în derulare ale autorităților din domeniul mobilității urbane. Vă îndemnăm să alegeți măcar pentru o zi varianta mijloacelor de transport în comun, a bicicletei şi, mai ales, a mersului pe jos”, a conchis Ceban.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.