Marina Tauber: Ne vom adresa noii administrații din Bălți, pentru a implementa proiectele promise bălțenilor, cu susținerea lui Ilan Șor

0

Foștii candidați la funcția de primar al Bălțiului Marina Tauber, Victoria Șapa și Arina Corșicova, în ciuda campaniei fără precedent, desfășurată de regimul Sandu-PAS, cu scopul de a le împiedica, cu orice preț, să obțină victoria, nu intenționează să cedeze.

În opinia tuturor trei politicieni, care au ieșit în live împreună luni seara, „răul a învins binele, însă doar pentru o perioadă”.

Ei sunt siguri, în curând vor veni vremuri noi, și atunci binele și dreptatea neapărat vor învinge. Între timp, chiar dacă alegerile s-au terminat, Tauber, Șapa și Corșicova se pregătesc să realizeze promisiunile făcute bălțenilor în campania electorală.

“Și Arina Corșicova, și Victoria Șapa, și eu, vă asigurăm, vom continua să facem ceea ce am vorbit în campania electorală. În următoarele zile, intenționăm să ne adresăm noii administrații a orașului, și să discutăm un șir de proiecte de infrastructură, pe care planificam să le implementăm în Bălți cu sprijinul lui Ilan Șor. Noi vom rămâne alături de Dumneavoastră, nu o să vă abandonăm. Începem un nou plan de acțiuni, și vom lupta pentru victoria finală”, a declarat Marina Tauber.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.