Mesajul lui Gheorghe Petic către deputații PAS: “M-ați lăsat cu fundulețul gol!”

0

Un fost susținător PAS, Gheorghe Petic, a adus critici dure la adresa deputaților majorității parlamentate. Într-un live pe rețelele de socializare, acesta a declarat că în campania electorală membrii PAS îi erau “mari prieteni”, iar după ce au devenit deputați l-au lăsat “cu fundulețul gol”.

Petic a avut un mesaj special și pentru deputatul PAS Lilian Carp, care este și președintele Comisiei parlamentare pentru securitate națională, apărare și ordine publică.

“Lilian, știu că ești un curajos. Spune-mi te rog cine pentru tine este polițistul de la Poliția Frontieră, cel care mi-a fabricat dosarul ăsta. Cine este pentru tine și care sunt relațiile tale cu el?”, întreabă Petic.

Gheorghe Petic mai spune că PAS ar fi pus la cale un plan pentru denigrarea acestuia.

“Nu am nevoie de funcțiile PAS-ului, pomenile PAS-ului. Nu mă abordați. Eu înțeleg că vreți să mă atrageți într-o funcție și acolo să mă discreditați și după asta să mă aruncați ca o contraceptivă sub gard”, a declarat Petic.

În acest context, Petic a avut o adresare și pentru Rosian Vasiloi, șeful Poliției de Frontieră: “Bagă-ți diplomele direct în anus!”.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.