Moldovenii sprijină interzicerea PAS: Peste 100.000 de semnături strânse de partidul ”Renaștere”

0

Partidul Renaștere din Moldova a reușit să adune o impresionantă sumă de semnături, depășind cifra de 100.000, într-un efort hotărât de a sprijini interzicerea constituțională a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). În cadrul unei declarații de presă, liderul formațiunii politice, Natalia Parasca, a subliniat consecvența și determinarea cu care activiștii partidului s-au mobilizat pentru a convinge cetățenii că o schimbare majoră în peisajul politic este iminentă.

Natalia Parasca a subliniat faptul că această mobilizare reflectă nu doar dorința de schimbare, ci și nivelul de dezamăgire din partea cetățenilor față de actuala guvernare. Liderul Partidului Renaștere a explicat că acest demers nu a fost lipsit de provocări și dificultăți.

“Am confruntat o perioadă extrem de dificilă. Am fost martorii rezistenței extraordinare pe care am întâmpinat-o. PAS a fost determinat să ne întâmpine cu provocări, încercând să ne implice în conflicte. Ulterior, am avut de înfruntat intervenții din partea forțelor de ordine în săptămânile recente,” a declarat Natalia Parasca.

Eforturile de colectare a semnăturilor au fost sprijinite activ de către cetățeni din întreaga Moldovă, fapt care denotă dorința de schimbare și încrederea în capacitatea Partidului Renaștere de a reprezenta interesele cetățenilor. Parasca a subliniat diversitatea celor care s-au implicat în acest efort, inclusiv pensionari, tineri, șomeri și antreprenori. De asemenea, mulți profesori și lucrători medicali au aderat la demers, exprimând sprijinul lor în ciuda temerilor cu privire la repercusiuni.

Pe parcursul acestei inițiative, liderul Partidului Renaștere a observat că dezamăgirea cetățenilor în fața evoluției actualei guvernări este evidentă. “Alegătorul moldovean a făcut o greșeală semnificativă. Este momentul să îndreptăm aceste greșeli. Moldova trebuie să recupereze direcția corectă de dezvoltare,” a subliniat Parasca.

În încheiere, Natalia Parasca a exprimat încrederea că acest efort va continua să câștige sprijin și că numărul semnăturilor va continua să crească.

“Vom obține interzicerea constituțională a Partidului PAS și vom demonstra că puterea cetățenilor poate modifica cursul politic al țării. Este timpul să oferim Moldovei un viitor mai luminos,” a concluzionat liderul Partidului Renaștere.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.