Natalia Parasca susține că alegerea PAS a fost o eroare, aducând prejudicii Moldovei

0

Natalia Parasca, liderul Partidului Renaștere, a declarat recent că Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) ar trebui să rămână în istorie ca un exemplu al unei alegeri greșite a alegătorilor moldoveni. Într-un briefing de presă, Parasca a subliniat că deciziile de vot care au dus la alegerea PAS și Maiei Sandu au fost eronate și au avut consecințe negative pentru țară.

Natalia Parasca a adus în discuție aspecte cruciale în care consideră că guvernarea PAS a eșuat. Ea a menționat că, pe lângă dezvoltarea economică, care a fost afectată negativ, guvernarea a neglijat garanțiile sociale și o politică externă echilibrată. Parasca a punctat că această guvernare nu numai că nu a promovat interesul național, dar a și deteriorat economia și a adoptat politici care au impact direct asupra cetățenilor, precum pensionarii și tinerii.

“Partidul PAS a bătut pasul pe loc în ceea ce privește dezvoltarea economică, a ignorat nevoile pensionarilor, a lăsat tinerii fără perspective și a încălcat principiile constituționale ale țării prin acțiuni care au afectat statutul nostru de neutralitate,” a declarat Parasca.

Cu toate acestea, Parasca a insistat că este timpul să se corecteze aceste erori și să se aducă Moldova pe calea dezvoltării adecvate.

“Este imperativ să îndreptăm aceste greșeli și să reorientăm țara către un viitor mai bun. Avem încredere că vom obține interzicerea constituțională a PAS, iar acest partid trebuie să rămână în istorie ca un exemplu al unei abordări nepotrivite pentru Moldova,” a adăugat liderul Partidului Renașterii.

Ea a încheiat cu apelul către cetățeni să fie implicați activ în procesul politic pentru a asigura un viitor mai luminos pentru Moldova.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.