O tânără de 29 de ani a fost bătută puternic de patru persoane în propria casă

0

O tânără de 29 de ani, locuitoare al orașului Basarabeasca, cu necesități speciale, a fost bătută puternic de patru persoane în propria casă. Unul dintre atacatori, este un polițist. 

Informația a fost transmisă de către ruda victimei pe portalul nostru de știri. Potrivit informației, cazul a avut loc în noaptea de 18 ianuarie, în jurul miezului nopții.

Victima de 29 de ani și-ar fi culcat fiul de șase ani și nepotul de 13 ani  și a plecat să facă un duș. În acel moment, în locuința ei au pătruns patru persoane, dintre care și două femei. Aceștia, fiind în stare de ebrietate au găsit-o în casă și au luat-o la pumni. Este de menționat că, victima a suferit de cancer, iar în consecințe i-a fost amputat piciorul stâng, membrul fiind înlocuit cu o proteză.

Unul dintre agresori, din spusele rudei victimei, polițistul, a lovit-o peste proteză , iar când tânăra a căzut la podea, acesta i-a pus piciorul pe gât. Între timp, ceilalți suspecți îi aplicau acesteia lovituri în diferite regiuni ale corpului.

Totodată, a fost comunicat că, atât concubinul ei cât și nepotul de 13 ani, care au încercat să-i țină apărare victimei au fost agresați și insultați.

Tânăra a reușit totuși să cheme poliția și ambulanța, iar suspecții au fost reținuți.

Cazul a fost transmis la procuratură. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite în continuare.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.