Partidul “Șansă” obține sprijin din partea Comisiei Electorale Locală în fața acuzațiilor nefondate

0

Comisia Electorală locală din satul Dobrogea Veche a decis să nu-l excludă din cursa electorală pe candidatul la funcția de primar din partea partidului “Șansă”, Andrei Moscaliuc, precum și pe alți membri ai partidului care candidează pentru funcția de consilieri locali.

“Categoric nu suntem de acord” – aceasta a fost reacția membrilor comisiei la decizia șefului CEC de a anula înregistrarea candidaților din partea partidului “Șansa”. O astfel de directivă a fost trimisă de CEC către comisiile raionale din nouă localități, la solicitarea SIS. Motivul este o presupusă finanțare ilegală.

“Membrii comisiei electorale din satul Dobrogea Veche au ajuns la concluzia că candidații de la “Șansă” nu au nimic de-a face cu acuzațiile expuse în decizia CEC. Aceeași decizie a fost luată ieri și în satul Alexanderfeld. Suntem recunoscători comisiilor electorale teritoriale pentru profesionalismul și abordarea imparțială a activității lor”, a declarat Alexei Lungu, președintele partidului Șansă.

Potrivit lui Lungu, partidul de guvernare, cu acuzațiile sale vădit inventate împotriva membrilor echipei Șansă, ar trebui să se gândească la ceea ce face. “Adevărul a fost și va fi de partea noastră”, a rezumat Alexei Lungu.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.