Percheziții în celulele deținuților din Soroca: Ce obiecte interzise au fost găsite

0

Angajații Administrației Naționale a Penitenciarelor au efectuat percheziții inopinate în Penitenciarul nr.6-Soroca, unde au depistat și ridicat, din diferite ascunzișuri, mai multe obiecte interzise.

Perchezițiile s-au desfășurat astăzi, 21 aprilie.

“Perchezițiile s-au soldat cu ridicări de telefoane mobile și accesorii pentru acestea, seturi de cărți de joc, jetoane pentru jocurile de noroc, băuturi alcoolice fabricate de deținuți, materie primă pentru prepararea băuturilor alcoolice etc.

Toate eforturile și acțiunile ANP sunt orientate spre îmbunătățirea ordinii și securității în instituțiile penitenciare, or, ANP ca parte integrantă a sistemului de ordine publică, urmăreşte formarea unei atitudini corecte faţă de ordinea de drept și faţă de regulile de convieţuire socială”, anunță Administrația Națională a Penitenciarelor.

Totodată, instituția anunță că în preajma sărbătorilor pascale în toate instituțiile penitenciare sunt intensificate măsurile de siguranță și regim penitenciar cu scopul de a zădărnici unele inițiative de încălcare a legii de către deținuți.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.