Primăria Chișinău a primit două TIR-uri de produse din partea magazinului Kauffland. Ceban a mulțumit pentru aceste produse

0

Primăria Chișinău a primit două TIR-uri de produse din partea magazinului Kauffland. Prezent la Centrul de Refugiați Patria Lukoil, Ceban a mulțumit pentru aceste produse, care sunt necesare pentru persoanele în nevoie.

„Aici a fost modificat conceptul aici de vreo câteva ori. Vreau să mulțumesc magazinului Kauffland, care au oferit două TIR-uri de produse. Astăzi urmează să le descărcăm. Acel depozit mare de la Moldexpo care a fost transferat aici a fost epuizat într-o săptămână, iar stocurile le suplinim în măsura în care oamenii, organizațiile, companiile ne livrează unele produse.

Presiunea e pe oamenii, care mai rămân pe la apartamentele din Chișinău, cu speranța că se întorc acasă. Oamenii au puțini bani sau nu au bani de loc. Vom relua mâine de la ora 8:00 descărcarea TIR-urile.

Acum avem 200 de locuri de cazare, făcut loc și pentru depozit. Avem toate serviciile integrate – sociale, medicale, juridică, etc. Sunt persoane care vor să plece peste hotare, noi îi ajutăm. Toate informațiile sunt amplasate pe help.chisinau.md. În față avem o terasă în aer liber. Aici iau masa în jur 300 de persoane. În funcție de cererea din partea oamenilor se estimează necesitățile. De asemena, împreună cu UNICEF organizăm un teren pentru copii. La moment este o cerere foarte mare a oamenilor care sunt în Chișinău la hoteluri”, a declarat Ceban.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.