Primarii din Căușeni au anunțat-o pe Gavrilița că au probleme la achiziționarea produselor alimentare

0

Primarii din raionul Căușeni au anunțat premierul Natalia Gavrilița că au probleme la procurarea produselor alimentare. În cadrul întrevederii, pe care au avut-o cu șefa cabinetului de miniștri, aleșii locali au declarat că agenții economici refuză să le vândă marfă.

“Am publicat în două runde, nu a participat nici un agent economic la licitație, am început negocierile directe, nu a dorit să încheie un contract. Suntem în situația că pentru săptămâna viitoare nu avem produse alimentare. Am încheiat un contract cu o bază angro care din 40 kg de carne ne-a adus 10 kg, din 10 kg de brânză a adus un kg, crupe nu au de loc”, a declarat Elena Eșanu, primarul s. Coșcalia din raionul Căușeni.

Premierul Natalia Gavrilița a anunțat că la Guvern se cunoaște despre această problemă, iar ministrul Finanțelor este în căutarea soluțiilor. Amintim că în debutul ședinței de Guvern de miercuri, 23 martie, premierul Natalia Gavrilița a declarat că mai mulți agenți economici refuză să participe la licitațiile publice din cauza incertitudinii și a inflației mari.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.