Maia Sandu promite să aducă schimbări dacă ajunge președinte. Doar că schimbările pe care le pregătește Maia Sandu pot șoca întreaga țara, toți cetățenii. Ea poate pune pe brânci economia, să distrugă producătorul agricol autohton, să lichideze sute de sate și zeci de raioane, să închidă școli, grădinițe și spitale, să distrugă credința în Dumnezeu și familia tradițională, promovând marșuri homosexuale. Acertizările au fost făcute de către actualul președinte, Igor Dodon, care a amintit tot ce a făcut și face în continuare Maia Sandu și care este planul ei diabolic pentru Moldova.

Lichidarea raioanelor și satelor

Igor Dodon a amintit că actualul sfetnic al Maiei Sandu, Ion Sturza, a fost cel care a lichidat raioanele prin formarea județelor. Același lucru vrea să-l facă acum și Maia Sandu, reformă care va duce la dispariția a zeci de raioane și sute de sate. Toți cunosc că Maia Sandu are o experiență bogată în a lichida ceva. A închis 213 școli în peste 180 de sate. A închis școlile internat în toată țara. Guvernele din care a făcut parte și Maia Sandu a început închiderea spitalelor în mai multe localități și raioane din țară. Igor Dodon dă asigurări că nu va permite nici închiderea grădinițelor și școlilor, nici lichidarea spitalelor, dar nici distrugerea satelor și raioanelor, așa cum și-o dorește Maia Sandu. Dar cetățenii noștri ce-și doresc?

Distrugerea producătorilor agricoli locali pentru a vinde terenurile corporațiilor străine

Maia Sandu declară Rusia stat dușman. Așa o atitudine poate închide din nou piața rusească pentru producătorii moldoveni, care și așa au fost afectați de secetă. Igor Dodon a avertizat că Maia Sandu dorește inclusiv astfel să distrugă fermierii noștri, ca ulterior să poată fi vândute terenurile agricole corporațiilor străine. Așa cum a promis Sandu încă anul trecut în calitatea ei de prim-ministru. Igor Dodon a promis că va face tot posibilul pentru a avea relații bune cu toate statele, inclusiv cu Rusia, pentru a ajuta exportatorii moldoveni, iar pământul nostru nu se vinde străinilor. Președintele a mai amintit că Guvernul Sandu anul trecut nu a acordat niciun ajutor fermierilor, care au avut de suferit ca urmare a calamităților naturale, însă în acest an sute de milioane de lei sunt plătite de către stat agricultorilor.

Sandu pregătește să bage toată țara în carantină pentru 2-3 luni. Dodon e categoric împotriva

Dacă va ajunge președinte, Maia Sandu va insista, după modelul european, să închidă în carantină întreaga economie pentru 2-3 luni, afirmă Igor Dodon, care s-a declarat categoric împotriva unei astfel de decizii. ”Noi vom gestiona situația. Sunt ferm convins că Maia Sandu va lua exemplu de la țările UE și va închide total țara, agenții economic, școlile și grădinițele pe perioada pandemiei pentru următoarele două-trei luni”, a subliniat Igor Dodon.

Igor Dodon: vom micșora vârsta de pensionare și voi apăra Biserica și familia tradițională

Actualul președinte a mai amintit că guvernele din care a făcut parte Maia Sandu a majorat vârsta de pensionare pentru moldoveni. „Eu promit că voi lupta în continuare pentru reducerea vârstei de pensionare”, a afirmat Igor Dodon.

Actualul președinte a mai promis că va apăra credința noastră creștină, valorile tradiționale și familia formată din bărbat și femeie. ”Sunt pentru Biserica Creștin-Ortodoxă, dar în calitate de președinte sunt apărător al tuturor. În calitate de creștin-ortodox merg la biserică. Sunt și alte culte în Republica Moldova, dar și alte culte, și credința ortodoxă pledează pentru valori tradiționale, pentru familii tradiționale. Eu nu particip la marșurile gay din Chișinău așa cum a participat Maia Sandu în ultimii ani. Spun foarte ferm poziția președintelui Republicii Moldova: nu voi admite așa ceva, iar alții deschis spus că vor admite în Republica Moldova aceste valori care nu ne sunt proprii”, a menționat Dodon.

Maia Sandu nu vrea drumuri bune în sate. Igor Dodon: noi vom continua reparația drumurilor în toată țara!

Președintele țării a amintit că, în august 2019, Maia Sandu în calitate de premier a insistat și a blocat programul de reparație a drumurilor din țară. ”Noi anul acesta nu am blocat niciun drum, din contra noi am mers cu investiții majore în economie”, a spus Igor Dodon, care a promis că va continua să repare drumurile în toate localitățile țării.