Se întâmplă minuni în declarațiile de avere a unui deputat PAS: Un Volvo de 10 mii lei a dispărut din declarația parlamentarului

0

Deputatul PAS, Iulia Dascălu, recunoaște că a depus informații false în declarația de avere pentru anul 2020. Mai exact, în document parlamentarul a indicat că deține un automobil VOLVO XC 90, fabricat în 2010, care ar fi fost procurat cu doar 10 mii de lei. Reporterii TV8 au întrebat deputatul PAS cum a fost posibil să procure o astfel de mașină la un preț atât de mic. Iulia Dascălu a recunoscut că mașina de fapt a costat-o 17 mii de euro, echivalentul a 340 de mii de lei.

„Când am perfectat actele la biroul de înmatriculare, acolo mi s-a propus un contract pe care eu l-am semnat și mai apoi am văzut că acolo valorează suma de 10 mii, că așa probabil toată lumea făcea. Chiar n-am citit cu atenție. Am pus o semnătură și asta a fost, după care mi-am dat seama că a fost o greșeală. Dar ea nu costa mii de euro. Eu pot să vă spun sincer, noi am cumpărat-o cu 17 mii de euro”, a declarat Dascălu.

Încălcările însă nu se opresc aici. În declarația de avere depusă recent de către deputatul PAS, Iulia Dascălu, automobilul nu se mai regăsește. Parlamentarul nu a indicat nici faptul că ar fi vândut mașina. Totodată, deputatul PAS declară că și-a procurat chiar de la începutul acestui an un Mercedes GLE 250 la un preț de 300 mii de lei sau 15 mii de euro.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.