Tauber, către Crețu: Poate vine la Bălți să pupe străzile. Grăbește-te

0

Deputatul partidului „Șor”, Marina Tauber, a venit cu o reacție după ce a fost parodiată de către actorul și prezentatorul TV, Emilian Crețu.

Astfel, Tauber îl invită pe acesta la Bălți ca „să pupe străzile și să afle ce gust au acum”, transmite evenimentul.md cu referire la Știri.md.

„În situația extrem de critică în care se află poporul nostru, în prag de iarnă, umorul, satira sunt binevenite, deoarece ne aduc zâmbete pe buze și astfel ne mai încălzim puțin.

Îi mulțumesc vlogger-ului Emilian Cretu pentru atenția pe care mi-a acordat-o. Apreciez efortul lui de a merge tocmai până la Jora de Mijloc, dar mai ales pentru că a avut curajul să „guste” noul drum pe care l-am construit acolo.

Îmi pare rău doar de un lucru: că nu a mai făcut un mic efort să meargă și până la oamenii din această comună și să-i întrebe ce gust avea acest drum înainte să fie reconstruit de noi.

Și dacă tot zice că a lansat o campanie despre pupat, îl invit călduros să guste și alte drumuri construite de noi, la Orhei, de exemplu, și în alte localități. Chiar sunt curioasă ce semnale îi vor transmite de această dată papilele sale gustative.

Apropo, chiar recent, am inaugurat, alături de colegii mei, strada Valul lui Traian din orașul Orhei, turnată toată din beton, după o nouă tehnologie. Te așteptăm, Emilian!

Eu nu pot acum să-l însoțesc, pentru că sunt la Bălți, pentru a-i convinge pe oamenii de aici că sunt demni de mai mult, inclusiv de drumuri normale. Dar poate vine și încoace, să pupe străzile și să afle ce gust au acum. Ce-i drept, la Bălți poate pupa mai mult gropile. Deocamdată. Grăbește-te, Emilian, cât încă n-am turnat asfalt „amărui” peste ele!”, a scris Tauber pe Facebook.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.