Victoria Șapă dezvăluie povestea sa de succes și emigrația în Canada

0

Victoria Șapă, candidată la funcția de primar al municipiului Bălți, s-a adresat cetățenilor orașului printr-un mesaj transmis pe canalul său de Telegram. În cadrul mesajului, aceasta a prezentat o scurtă autobiografie, evidențiind parcursul său în viață.

,,M-am născut în Moldova. Ca toți copiii din țara noastră, am mers la grădiniță, apoi la școală, iar la vârsta de 11 ani am început să joc tenis, am început să am rezultate bune, iar la vârsta de 14 ani am început să apăr onoarea țării noastre la turneele internaționale, inclusiv la Campionatul Europei de Est, la care participă cei mai buni 2 jucători din țară la categoriile masculine și feminine. Am studiat la Universitatea de Stat din RM la Facultatea de Drept și, în același timp, am lucrat în calitate de antrenor de tenis”, a declarat Șapa.

Candidata, propusă de echipa partidului “Șansa” a continuat mesajul său cu experiența dobândită în Canada.

,,În 2007, urmându-i pe părinții mei, am decis să emigrez în Canada împreună cu fiica mea Sofia. Acolo am început să lucrez în mod profesionist în domeniul construcțiilor, urbanismului și investițiilor imobiliare”.

Victoria Șapă a concluzionat afirmând că astfel a obținut o serie de rezultate care i-au permis să se simtă independentă din punct de vedere financiar.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.