Zilele Chișinăului la Suceava, România, au fost sărbătorite prin mai multe spectacole

0

Zilele Chișinăului la Suceava, România, au fost sărbătorite prin mai multe spectacole. Potrivit primarului general Ion Ceban, atât de mult suflet ca la concertele organizate cu oamenii de cultură din Chişinău, nu a mai văzut nicăieri.

„Mulţumesc tuturor celor implicați în activitățile care au avut loc săptămâna trecută, organizate de Primăria Chișinău. Am avut mai multe zile pline atât la Buzău, Botoșani, Vaslui și acum la Suceava unde am mers la Zilele Chișinăului.

Ieri am avut un spectacol fără precedent la Cetatea de Scaun a Sucevei.
A fost un program amplu. Colegii noștri s-au implicat plenar. Sucevenii au avut ocazia să vadă târgul meșterilor populari, un concert muzical prezentat de maestrul Eugen Doga și Orchestra municipală de muzică populară ,,Frații Advahov”, artiștii Zinaida Julea, trupa „Brio Sonores”, soprana Natalia Tanasiiciuc. Eu cred că vom face o tradiţie din aceste evenimente inedite și vom reveni la Suceava cu alte evenimente frumoase organizate de Primăria Chișinău. Continuăm să promovăm cultura noastră”, a declarat Ceban.

În perioada 25 – 28 august 2022 se va desfăşura „Sărbătoarea muzicii” la Alba Iulia, iar din 02 până în 04 septembrie 2022, artiștii noștri, inclusiv „Orchestra municipală de muzică populară a Fraților Advahov și Orchestra de Cameră „Camerata Chișinău” vor fi în alt oraș din România, unde vor avea loc Zilele Chișinăului la Piatra Neamț.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.