Alla Pugaciova împlinește 75 de ani

0

Primadonna estradei rusești Alla Pugaciova împlinește astăzi, 15 aprilie, vârsta de 75 de ani. În ajunul aniversării sale, interpreta a lansat o piesă pe care ar fi trebuit să o lanseze în noiembrie 2018, însă, din cauza unei boli, nu a reușit.

Piesa sa se numește „Я плачу”, în traducere din limba rusă „Plâng”. Textul și melodia îi aparține lui Leonid Agutin.

Alla Borisovna Pugaciova, născută la data de 15 aprilie 1949, este o cântăreață, producătoare, actriță și prezentatoare TV rusă; Artistă a Poporului a Federației Ruse (1991), laureată a Premiului de Stat al Federației Ruse (1995).

În repertoriul ei sunt peste 500 de piese în limbile rusă, engleză, germană, franceză, ebraică, finlandeză și ucraineană, iar discografia ei conține peste 100 de viniluri, CD-uri și DVD-uri. În afară de Rusia și țările din fosta URSS, albumele Allei Pugaciova au fost lansate în Japonia, Coreea, Suedia, Finlanda, Germania, Polonia, Cehoslovacia și Bulgaria. Tirajul total al discurilor sale este de 250 de milioane de exemplare.

În prezent și-a anunțat încetarea carierei active de interpretă, și nu mai face turnee de concerte. Ea are două fiice și trei nepoți, și în prezent este căsătorită cu Maxim Galkin (al 5-lea său soț).

Alla Pugaciova a reprezentat Rusia la Concursul Muzical Eurovision 1995, și s-a clasat pe locul 15.

Amintim că, după ce a criticat războiul din Ucraina, Alla Pugacheva însăși a cerut să fie recunoscută ca „agent străin”. Drept urmare, piesele sale au fost interzise la posturile de radio din Federația Rusă.

Alla Pugacheva și soțul său Maxim Galkin s-a mutat în Israel în forță, împreună cu copiii lor Lisa și Gary. S-au stabilit, conform zvonurilor, în conacul fratelui lui Maxim. Showmanul a criticat dur războiul din Ucraina și a promis că îi va ajuta pe refugiații ucraineni care au fugit din calea bombardamentelor. Acesta a fost declarat „agent străin” în Rusia. 

Urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM pentru știri de ultimă oră!

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.