Ceban: Capitala va fi pregătită pentru sărbătorile de iarnă. Îmi pare foarte rău că am fost trimiși la plimbat de către Guvern

Ion Ceban promite o capitală de poveste de sărbătorile de iarnă, după ce a fost „trimis la plimbare” de Guvernare. Primarul general afirmă că pe 1 decembrie vor fi aprinsele luminițele în majoritatea locațiilor din capitală.

„Ieri am avut o ședință foarte complexă la acest subiect. Capitala va fi pregătită pentru sărbătorile de iarnă. Îmi pare foarte rău că am fost trimiși la plimbat de către Guvern. Am transmis o solicitare să ne coordonăm activitățile în acest sens, ca să evităm orice spectacol de prost gust. Sărbătoare este a tuturor, nu este a Guvernului, a Președinției sau a Primăriei. Este a tuturor și trebuie să ne unească.

Mi s-a spus, oameni, căutați-vă de treabă. Noi ne căutăm de treabă. Vom inaugura etapizat mai multe locuri, sunt pregătite sectoare, este pregătit centrul capitalei, avem acțiuni în suburbii. Avem o agendă extrem de frumoasă, începând cu data de 30 noiembrie. Și tot așa toate sărbătorile, inclusiv, Crăciunul pe vechi, sfântul Vasile. Luminițele se vor aprinde pe 1 decembrie”, a punctat Ceban.

Primarul general afirmă că unele dintre luminile din capitală vor fi conectate etapizat, în funcție de finalizarea proiectelor, pentru care termenul limită este început de decembrie.

Comments (0)
Add Comment